top of page

VOGELNESTEN VERWIJDEREN EN PLAATSING VOGELWERING (INOX ROOSTER) IN GANS VLAANDEREN

Broedende kauwen zijn dol op schouwen

Jaar na jaar stijgt het aantal klachten over kauwen die hun nest in een schouw uitbroeden. De hoeveelheid nestmateriaal die hierbij wordt aangesleept, is niet te overzien. Een nest van wel 2 meter dik is geen uitzondering.U begrijpt dat het effect op uw schouw nefast is. Naast boomtakken, wordt ook plastiek, stof en ander afval gebruikt om het nest te bouwen. Het gevaar op een volledige obstructie van uw schouw, met een schouwbrand als gevolg, is dus reëel.

Doe daarom beroep op een professional zoals Franckie Vermandel uit Oostakker (Gent, Oost-Vlaanderen) voor het verwijderen van vogelnesten uit schouwen.

Verwijderen van vogelnesten uit schouwen

Denkt u dat er een vogelnest in uw schouw zit? Of heeft een camera-inspectie dat uitgewezen? Aarzel dan niet en laat het nest vakkundig verwijderen door Vermandel F. Wij verwijderen vogelnesten uit schouwen in de hele regio Gent. Dat gebeurt vrijwel altijd zonder kapwerk. Zodra het vogelnest is verwijderd, wordt de schouw grondig geveegd. Om te garanderen dat u permanent van vogelnesten gespaard blijft, plaatsen wij een inox rooster op uw schouw. Dat zorgt er, door zijn specifieke afmetingen, voor dat vogels niet langer naar binnen kunnen, terwijl rookgassen veilig worden afgevoerd.Ook voor het onderhoud van uw centrale verwarming en het plaatsen van inox schouwvoering bent u bij ons aan het juiste adres.

Vermandel F.

WE BEKIJKEN HET ALLEDAAGSE LEVEN OOK EENS VANUIT EEN ANDERE INVALSHOEK. VOLG ONS OP INSTAGRAM!

Vermandel F.

Meer info over het verwijderen van vogelnesten in schouwen? Neem contact op met Franckie Vermandel uit Gent

WIJ ZIJN DANKZIJ ONZE JARENLANGE ERVARING UITSTEKEND GEPLAATST OM U TE INFORMEREN.

bottom of page